Barvni šampon 9.01 Platinasto blond, 150ml

6.80

Šifra: 2076056 Kategoriji: ,

Opis

Odtenek se uporablja na beljenih laseh za toniranje rumenkastega odtenka, primeren pa je tudi za osvežitev barve pri naravnih blond laseh. Primeren tudi za sive lase. Pred barvanjem svetujemo, da opravite test na pramenu las in opredelite čas, v katerem bo dosežen želeni rezultat. Ob pogostejši uporabi bodo vaši lasje imeli bolj obstojno in nasičeno barvo.

Pozor! Odtenek barvnega šampona se lahko razlikuje od končnega odtenka na lseh. Pred uporabo opravite test na alergijsko reakcijo. Pri stiku z očmi oči izperite s čisto vodo. Madeže barvnega šampona na pohištvu odstranite z ustreznim čistilom.

Uporaba: Uporabite rokavice, oblačila zaščitite z brisačo. Barvni šampon lahko uporabljate na čistih ali rahlo umazanih laseh. Barvni šampon nanesite na rahlo vlažne lase in ga enakomerno razporedite z masažnimi gibi po celotni dolžini las. Spenite, kot pri uporabi običajnega šampona. Čas delovanja barvnega šampona: za vzdrževanje barve in toniranje rumenkastega odtenka – 3-5 minut, za doseganje srednje intenzivnega odtenka – 10-15 minut, za bolj intenziven odtenek – do 30-40 minut. Po delovanju šampon izpirajte s toplo vodo toliko časa, dokler v vodi ne bo več barve.

POZOR! Pred uporabo pozorno preberite navodila. Pred uporabo opravite test občutljivosti na alergijsko reakcijo. Uporabite rokavice, ki so v kompletu. Pred barvanjem svetujemo, da opravite test na pramenu las in opredelite čas, v katerem bo dosežen želeni rezultat. Izogibajte se stika z očmi. V primeru stika z očmi oči takoj temeljito izperite s čisto vodo.

Hranite izven dosega otrok.

Odtenek barvnega šampona se lahko razlikuje od končnega odtenka na laseh. Beljeni lasje in lasje s trajnimi kodri se obarvajo intenzivneje, barva se na takšnih laseh obdrži dlje. Test na alergijsko reakcijo: delček kože za uhljem ali na pregibu komolca umijte s čisto vodo. S pomočjo vatirane palčke nanesite manjšo količino barvnega šampona na delček kože. Pustite delovati 20-30 minut, nato sperite. Opazujte reakcijo 10-15 minut. Če na koži ne pride do draženja, potem šampon lahko uporabljate. Če se pojavi draženje kože, srbečica ali izpuščaji, šampona ne uporabljajte. Uporaba: zaščitite oblačila z brisačo, nadenite rokavice, ki so v kompletu. Testirajte na pramenu las. Nanesite šampon na pramen las. Opredelite čas, v katerem bo dosežen želeni rezultat. Barvni šampon lahko uporabljate na čistih ali rahlo umazanih laseh.

2 načina uporabe: 1. način: barvni šampon nanesite na rahlo vlažne lase in ga enakomerno razporedite z masažnimi gibi po celotni dolžini las. Spenite, kot pri uporabi običajnega šampona.

2. način: če so lasje predhodno umiti, nanesite barvni šampon na rahlo vlažne lase in ga s pomočjo glavnika razporedite po celotni dolžini las. Pustite delovati toliko časa, da bo dosežen želeni odtenek. Po barvanju temeljito izpirajte lase s toplo vodo toliko časa, dokler v vodi ne bo več barve. Standardna priporočila glede dolžine delovanja barvnega šampona: za vzdrževanje barve in toniranje rumenega odtenka pustite šampon delovati 3-5 minut, za doseganje lahkotnega odtenka – do 10-15 minut, za bolj intenzivno barvo – do 30-40 minut.

Navedeni časovni okvirji so zgolj povprečni in izračunani na podlagi testiranj barvnega šampona na različno poškodovanih in poroznih laseh. Za opredelitev individualnega časa delovanja opravite test na pramenu las.

Dodatne informacije

Volumen

150ml

Sestava

Aqua, Cetearyl Alcohol, Propylene Glycol, Laureth-11, Cocamide DEA, Glyceryl Palmitate/Stearate, PEG-75 Lanolin, Cetrimonium Chloride, Cera Alba, Sodium Lauryl Sulfate, Linum Usitatissimum Seed Extract, Linoleic Acid, Linolenic Acid, Citric Acid, Disodium EDTA, Parfum, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Linalool, Limonene, Basic Red 76, Basic Yellow 57, Disperse Violet 1.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Barvni šampon 9.01 Platinasto blond, 150ml”

Vaš e-naslov ne bo objavljen.