Krema za barvanje obrvi in trepalnic RJAVA, 50gr+20gr

5.95

Šifra: 3026922 Kategoriji: ,

Opis

Opozorilo: Lahko izzove alergijsko reakcijo. Vsebuje: fenilendiamin. Uporabite rokavice.

Razvijalec barve:
Opozorilo: Vsebuje vodikov peroksid. Izogibajte se stiku z ocmi. Ce izdelek pride v oci, ga takoj sperite z veliko vode. Uporabite rokavice. Komplet vkljucuje: -1 tubo z barvno kremo: 50g; -1 razvijalec barve: 20g; -1 posodica za mesanje; -1 palcka za mesanje in nanasanje kreme za barvanje.

NAVODILA:
1. Priprava na barvanje. * Pazljivo preberite navodila in previdnostne ukrepe. * Da zmanjsate tveganje za nastanek alergijske reakcije, priporocamo, da 48 ur pred uporabo opravite test obcutljivosti, tudi ce ste to barvo ze uporabljali. * Za zascito koze okoli oci uporabite mastno kremo, pod trepalnice pa lahko polozite zascitne robcke za oci. VARNOSTNI UKREPI: * Izogibajte se stiku z ocmi, v primeru stika z ocmi temeljito sperite z vodo. * Ce se med barvanjem pojavi rdecica in pekoc obcutek, barvo sperite s hladno vodo s pomocjo vatirane palcke.

2. Mesanje. Nalijte razvijalec barve v plasticno posodo do oznake 1,25 ml, nato dodajte barvo iz tube do oznake 5 ml. Temeljito premesajte, da dobite gladko zmes.

3. Nanos. S palcko previdno nanesite sveze pripravljeno barvo na obrvi in trepalnice.

4. Cas delovanja. Pustite delovati 10 minut. 5. Izpiranje. Temeljito sperite s pomocjo vatirane palcke. Za barvanje uporabljajte samo sveze pripravljeno mesanico! PREIZKUS obcutljivosti: Pripravite majhno kolicino mesanice in nanesite na predel koze velikosti 1 cm * 1 cm na notranji strani komolca in pustite delovati 45 minut. Sperite z vodo. Ce v 48 urah po testu ni drazenja ali pordelosti, nadaljujte z barvanjem. Ce v tem casu obcutite srbenje ali opazite pordelost, barvo takoj sperite z vodo. Pred naslednjo uporabo barve se posvetujte s svojim zdravnikom.

NE UPORABLJAJTE BARVE, CE: – ste imeli alergijsko reakcijo pri nanosu barv drugih proizvajalcev; – ce so na kozi praske, drazenje.

HRANITI PRI TEMPERATURI: od 0 do + 25 ° C.

Dodatne informacije

Volumen

50gr/20gr

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Krema za barvanje obrvi in trepalnic RJAVA, 50gr+20gr”

Vaš e-naslov ne bo objavljen.