Krema za barvanje obrvi in trepalnic ČRNA, 50gr+20gr

5.95

Šifra: 3026919 Kategoriji: ,

Opis

Opozorilo: Lahko izzove alergijsko reakcijo.

Vsebuje: fenilendiamin. Uporabite rokavice.

Razvijalec barve: Opozorilo: Vsebuje vodikov peroksid. Izogibajte se stiku z očmi. Če izdelek pride v oči, ga takoj sperite z veliko vode. Uporabite rokavice.

Komplet vključuje:
-1 tubo z barvno kremo: 50g;
-1 razvijalec barve: 20g; -1 posodica za mešanje;
-1 palčka za mešanje in nanašanje kreme za barvanje.

NAVODILA:

1. Priprava na barvanje. * Pazljivo preberite navodila in previdnostne ukrepe. * Da zmanjšate tveganje za nastanek alergijske reakcije, priporočamo, da 48 ur pred uporabo opravite test občutljivosti, tudi če ste to barvo že uporabljali. * Za zaščito kože okoli oči uporabite mastno kremo, pod trepalnice pa lahko položite zaščitne robčke za oči. VARNOSTNI UKREPI: * Izogibajte se stiku z očmi, v primeru stika z očmi temeljito sperite z vodo. * Če se med barvanjem pojavi rdečica in pekoč občutek, barvo sperite s hladno vodo s pomočjo vatirane palčke.

2. Mešanje. Nalijte razvijalec barve v plastično posodo do oznake 1,25 ml, nato dodajte barvo iz tube do oznake 5 ml. Temeljito premešajte, da dobite gladko zmes.

3. Nanos. S palčko previdno nanesite sveže pripravljeno barvo na obrvi in ​​trepalnice.

4. Čas delovanja. Pustite delovati 10 minut. 5. Izpiranje. Temeljito sperite s pomočjo vatirane palčke. Za barvanje uporabljajte samo sveže pripravljeno mešanico! PREIZKUS občutljivosti: Pripravite majhno količino mešanice in nanesite na predel kože velikosti 1 cm * 1 cm na notranji strani komolca in pustite delovati 45 minut. Sperite z vodo. Če v 48 urah po testu ni draženja ali pordelosti, nadaljujte z barvanjem. Če v tem času občutite srbenje ali opazite pordelost, barvo takoj sperite z vodo. Pred naslednjo uporabo barve se posvetujte s svojim zdravnikom.

NE UPORABLJAJTE BARVE, ČE: – ste imeli alergijsko reakcijo pri nanosu barv drugih proizvajalcev; – če so na koži praske, draženje.

HRANITI PRI TEMPERATURI: od 0 do + 25 ° C.

Dodatne informacije

Volumen

50gr/20gr

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Krema za barvanje obrvi in trepalnic ČRNA, 50gr+20gr”

Vaš e-naslov ne bo objavljen.